ZEER RUIM GOED ONDERHOUDEN 2 SLPK APPARTEMENT met garage en extra autostaanplaats.

Verkocht Sint-Truiden Kennedylaan 15 401

Aan de rand van de stad en tegenover de Delhaize vinden we de residentie “Atlantis”. Alle winkels zijn te voet te bereiken, ideaal voor mensen die ten volle willen genieten van het stadsleven.

Via de lift bereiken we dit zeer goed onderhouden appartement dat zich op de vierde verdieping bevindt. Het appartement is voorzien van een veiligheidsdeur. De ruime inkomhal geeft ons toegang naar de ruime en verzorgde living. De volledig vernieuwde keuken met toestellen heeft ook een eethoek. Aan de achterkant van het appartement bevinden zich de 2 ruime slaapkamers en de badkamer met ligbad en wc. Aan de nachthal is er inbouwkast en verder nog een berging en extra wc. Het appartement is voorzien van een balkon aan de voor- en achterkant. Zowel aan de voor als achterkant zijn de ramen voorzien van rolluiken.

In de kelder is er een berging van 4 m² die bij het appartement hoort. Ondergronds is er ook een ruime garage/autostaanplaats. Bovendien is er bovengronds aan de achterkant van de residentie een extra parkeerplaats.

Heeft u ... interesse om dit schitterend appartement te bezoeken? Geel Blauw immobiliën 011 70 29 70.
Lees meer Verberg