recent appartement op eerste verdieping in rustige dorpskern van Velm

Verkocht Sint-Truiden Velmerlaan 220 102
Mooie verzorgd appartement gelegen op het eerste verdiep met alle comfort met hall, living, ingerichte keuken, badkamer, 2 slpks, berging, W.C., terras, kelder, autostaanplaats met een totale opp. van 94 m².

Dit recent appartement met heel veel lichtinval in een gebouw met 5 appartementen dat deel uitmaakt van een project bestaande uit : 3 aparte woningen , 1 appartementsgebouw met 11 appartementen en 1 gebouw met 5 app.en 1 woning .
Men komt in het appartement binnen via de gemeenschappelijke buitentrap. Naast de inkomhal is er een afzonderlijk toilet. Vanuit de hall komt men in de leefruimte met een open hyper geinstalleerde keuken.
Vanuit de leefruimte komt men via een schuifraam op het terras waar men tot 15 uur zon heeft. Op het terras kun je in de zomer gerust tuinmeubelen plaatsen en genieten van een BBQ. vanuit de living komt men in een "nachthall" waar we links 1 slaapkamer hebben met zicht op het terras ; de tweede slaapkamer ligt vooraan, rechts is de badkamer met inloopdouche , dubbele wastafel en bergkasten ; ... hiernaast is de berging met aansluitingen voor ..

Men kan eventueel genieten van klein schrijfgeld als je voldoet aan deze voorwaarden.
Lees meer Verberg