Grote Vierkantshoeve gelegen op 2 km van Sint-Truiden

Vraagprijs: € 285 000 Sint-Truiden Bevingen-Centrum 85
Deze Vierkantshoeve werd gebouwd in het jaar 1918 op een perceel van 15are75ca.

Het woongedeelte is ingedeeld met inkomhal, woonkamer, zithoek, keuken, stookplaats en berging.
Op de eerste verdiep bevinden zich 3 slaapkamers. De zolderverdieping kan dan ook perfect worden ingericht. Er zijn tal van mogelijkheden om het woongedeelte uit te breiden.

Vanuit de woonkamer en keuken heeft u een mooi zicht naar de binnenkoer en grote stallen.
Via de grote houtenpoort heeft men toegang naar de grote binnenkoer waar de stallen zijn rond gebouwd.
Achter de stallen is er een grote weide/tuin die volgens het stedenbouwkundige RUP bouwgrond is voor 2 HOB.
Bij het betreden van de vierkantshoeve snuif je werkelijk de gezelligheid van deze hoeve. De ruime stallen, de hooizolders, het woongedeelte, de grote tuin,……. een hoeve waar je iets mooi kan van maken.

De vierkantshoeve is dan ook commercieel gelegen mits aanvraag van een vergunning. Deze hoeve kan perfect worden gerenoveerd voor paardenliefhebbers, vrije beroepen, ... restaurant, kuuroord,…… ook om gezellig te wonen.

De ideale vierkantshoeve voor wie op zoek is naar een gezelligheid, sfeer op een toplocatie! Deze leuke vierkantshoeve situeert zich op een perceel van 15are75ca in het centrum van Bevingen dicht bij de op- en afritten van de E 40 en andere verbindingswegen. Dichtbij het centrum, 2 km, van Sint-Truiden waar winkels, scholen en openbaar vervoer zich bevinden. De hoeve is dan ook gelegen in de buurt van de enorme fruitboomgaarden, weilanden,…… om gezellig te gaan wandelen.

Wenst u graag deze vierkantshoeve te bezoeken, aarzel niet ons te contacteren. Mobiel 0475 53 69 68 – Kantoor 011 70 29 70 of email jcn@geel-blauw.be
Lees meer Verberg