Duplex appartement 152m² in Hasselt, Cederpark.

Vraagprijs: € 395 000 Hasselt Jef Koningslaan 7
In het midden van het Cederpark bevindt zich een verrassend ruim duplex-appartement van 152m² in de Residentie Cederpark dat gebouwd is in het jaar 2010.

Het Duplex-appartement met zijn moderne vorm op een groene toplocatie met een ideaal evenwicht tussen het Stadsleven en de rust.
De inkomhal, met zijn natuurstenen granietentrap, uitgerust met een gastentoilet en een glazen toegangsdeur naar de woonkamer. In de woonkamer bevindt zich de leefruimte en een gezellige zithoek, vloerbekleding in massieve parket in combinatie met natuurstenen tegels, en openkeuken met uitzicht naar het terras. Vanuit het zuid gerichte terras, afgewerkt met een exotisch houtsoort, heeft men een mooi en ruim overzicht over het park. De grote glaspartij met schuifpui naar het terras biedt dan ook heel veel licht inval in de woonkamer en keuken.
Vanuit de nachthal naar de 2de verdieping geeft toegang naar de 2 ruime slaapkamers, badkamer, aparte toiletruimte en het terras. De vloerbekleding in de slaapkamers zijn afgewerkt met massieve parket, ... badkamervloer afgewerkt met ceramische vloertegels.
Bij het duplex-appartement is er ook een ondergronds parkeerplaats voorzien met ruime berging.
Dit appartement is kindvriendelijk gelegen, kort bij het centrum Hasselt, winkels en openbaarvervoer.
Het ideaal duplex-appartement die op zoek is naar een instapklare, goed onderhouden appartement op een toplocatie of als ideale investering.
Wenst u graag dit duplex-appartement te bezoeken, aarzel niet ons te contacteren op het nummer 0475 53 69 68 – Kantoor 011 70 29 70 – jcn@geel-blauw.be
Tot gauw
Lees meer Verberg