Prachtige bel-étage met groot terras, garage en autostaanplaats !

Verkocht Sint-Truiden Grevensmolenweg 31 101

Deze woonst is rustig gelegen aan de rand van de stad met winkels, scholen en openbaar vervoer op wandelafstand. De bel- étage is gelegen in een gebouw dat bestaat uit een handelsgelijkvloers en deze woonst. Hier zijn geen syndicuskosten van toepassing!

In 2014 werd deze zonnige woonst volledig opgefrist wat er voor zorgde dat deze woonst nu een fris en modern woning is geworden. Bovendien beschikt het over zeer goede isolatie, zo getuigt het epc met een score van 246 kwh/m2. Bovendien zorgt de Cv op aardgas voor het nodige comfort.

Via de private inkomhal met draaitrap komt men op de eerste verdieping met een bewoonbare oppervlakte van 155 m². Hier beschikt het over een ruime zitplaats met groot schuifraam met toegang tot het Zuidoost georiënteerde terras van 50 m². Daarnaast is er een volledig ingerichte open keuken en een ruime eetplaats. Verder is hier ook een vestiaire met spoelbak, een wc en een multifunctionele ruimte aanwezig die kan dienen als extra slpk, wasplaats, bureel of berging.
Via de doorlopende draaitrap ... komt met op de tweede verdieping. Hier vinden we een open vide terug met zicht op de zitplaats en het terras van het eerste verdiep. Verder kunnen we hier terecht in de ingerichte badkamer met ligbad en douche en bevinden zich hier twee prachtige slaapkamers waarvan 1 met een ingerichte dressing en extra toegang naar de badkamer. Via de vide is er toegang tot de zolder.
Op het prachtige en ruime terras is er plaats voor loungezetels, een eettafel en andere Extra's. Bij feestjes of ideaal BBQ is er plaats voor een 40 tal mensen!
Een andere troef is de ruime garage met extra autostaanplaats.

Bent u op zoek naar een instapklare woonst dat bovendien alle ruimte en comfort biedt dan is deze bel-étage beslist iets voor u!

Zin in een bezoek? Geel Blauw immobiliën 011 70 29 70
Lees meer Verberg