Top Locatie!!!! excl. Villa op 25a02ca te Viversel - Heusden-Zolder

Vraagprijs: € 375 000 Heusden-Zolder Kerkstraat 62
Mooie landelijke excl. Villa op 25a02ca.

Deze Villa werd gebouwd in 1968 en resulteerde in een mooie, instapklare gezinswoning met grote tuin. Ook is deze Villa geschikt als woning met praktijk of kantoor met parkeer gelegenheden. De lage energiescore van 304kwh bewijst nogmaals dat deze woning van dat jaartal heel goed geïsoleerd is.

Dit alles gelegen in het bosrijke gemeente Viversel ( Zolder).

Via de grote inkomhal zijn de aangename leefruimtes bereikbaar.
De geïnstalleerde keuken heeft een mooi uitzicht naar de voorste Tuin en parking.
Een enorme living met eetkamer en zicht op de tuin. Leuke zithoek om te keuvelen met daaraan verbonden een veranda die zicht geeft op de achtertuin.

De 3 Slaapkamers, badkamer en ruime berging bevinden zich op gelijkvloers.
De ruime garage met mogelijkheid voor bergruimte is dan ook een pluspunt om de nodige fietsen te stallen. Via de garage gaan we naar de dak-verdieping die helemaal is ingericht als hobby-kamer.
Langs de garage zijn de toegangen naar de kelders. De ... woning is compleet onderkelderd.

Een verzorgde tuin met een leuk zonneterras . Een grote tuinberging is dan ook een geschikte plaats om alles weg te bergen. Kortom een gezellige tuin.
Voorkant van de woning is er ook een grote eiken care-poort om twee voertuigen te parkeren.

De ideale Villa voor wie op zoek is naar een gezellige instapklare, goed onderhouden landelijke excl. villa met tuin, op een toplocatie!
De Villa is gelegen op wandelafstand van de bossen en vijvers van Terlaemen met het kasteel , manege Paddock en de kluis van Bolderberg. Het scholencomplex van Viversel (op 800 meter). De Villa is gelegen aan het Fietsennetwerk Limburg en volgt de trekweg aan het Albertkanaal. Op 450 meter bevindt zich het Gemeentelijk openlucht zwembad. Eveneens op wandelafstand kan het Gemeentelijk Domein Bovy (recentelijk gerenoveerd)bezocht worden.
De Villa ligt op enkele minuten rijden van de op en afritten van de E313/E314 en het klaverblad te Lummen.

Deze woning is ook geschikt voor vrije beroepen dit alles na het bekomen van de nodige vergunning.

Wenst u graag deze woning te bezoeken, aarzel niet ons te contacteren. Mobiel 0475 53 69 68 – Kantoor 011 70 29 70 of email jcn@geel-blauw.be

Tot Gauw!
Het Geel-Blauw Immobiliën Team.
Lees meer Verberg