Statig gebouw met ruime stadstuin en 2 toegangswegen met aanpalend woonhuis op wandelafstand van de stad

Vraagprijs: € 970 000 Sint-Truiden Leopold II Straat 3
Voormalig schoolgebouw en intern verbonden woning te koop via Covast Biedingssysteem

Het schoolgebouw omvat een kelder, gelijkvloerse verdieping, 2 hogere verdiepingen en een zolder.
Het gebouw werd meermaals gerenoveerd en thans zijn alle ramen in afzelia met dubbele warmte- en geluidsisolerende ramen.

Kelder: bestaat uit verschillende compartimenten, apart lokaal met gemeenschappelijke verwarmingsketel voor de 2 panden.

Gelijkvloers: +- 390 m² (netto tussen de muren) op heden omvattende: leraarskamer, secretariaat, directie, inkomhal straatkant, lokaal naast inkomhal, achterhal met toiletten, traphal, lokaal, grote hal met decoratieve trap naar de 1ste verdieping, concertzaal, gang naar slagwerk, sanitair lokaal slagwerk, lokaal slagwerk.

1ste verdieping: +- 257 m² (netto tussen de muren), omvattende: 9 lokalen, hal, traphal, berging.

2de verdieping: +- 253 m² (netto tussen de muren), verdieping onder het dak, ingericht als concertruimte met sanitaire voorzieningen. Houten spanten met isolatie (7,5 cm rotswol) tussen ... de kepers en de gordingen. Dakramen met elektrisch bedienbaar rolluik. Vloer: op de welfsels is een 5 cm dikke isolatie in PUR-schuim aangebracht. Hierop is een vloerverwarming voorzien, afgedekt met 7 cm chape en afgewerkt met een parketvloer in merbau hout van 2 cm, bevattende: traphal, muzieklokaal, concertzaal, sanitair.

Buiteninrichting: Vanaf de Leopold II straat is er een inrit, geïntegreerd in de voorgevel, naar de achterkant van de gebouwen en naar de tuin. Aan de Spoorwegstraat is het perceel afgesloten met een bakstenen muur, afsluitbaar met een metalen poort.

De woning omvat een kelder, gelijkvloerse verdieping, 2 hogere verdiepingen en een zolder.
Het gebouw werd meermaals gerenoveerd en thans zijn alle ramen in afzelia met warmte- en geluidsisolerende ramen.
De centrale verwarming van de woning gebeurt met een gemeenschappelijke verwarmingsketel voor het aangrenzend schoolgebouw, waar de ketel is geïnstalleerd.

Kelder

Gelijkvloers: +- 91 m² (netto tussen de muren), omvattende: 2 traphallen, 2 lokalen, berg- en archiefruimte (voorheen als keuken in gebruik), bergruimte met toegang naar de koer, tussenverdieping, archief (voorheen badkamer).

1ste verdieping: +- 48 m² (netto tussen de muren), omvattende: hal, 2 lokalen.

2de verdieping: +- 50 m² (netto tussen de muren), omvattende: traphal naar de zolder, 3 lokalen (voorheen slaapkamers).

Zolder

Buiteninrichting: Koer, achteraan berging.

EPC: certificaatnr: 20190331-0002146475-RES-1, energiescore: 437
Oppervlaktes:

perceel huis: 1a 20ca, KI 981
perceel schoolgebouw: 4a 94ca, KI 2.679
perceel tuin: 14a 06ca, KI 14

Wenst u graag deze woning bezoeken, aarzel niet ons te contacteren. Mobiel 0475 53 69 68 – Kantoor 011 70 29 70 of email jcn@geel-blauw.be
Lees meer Verberg