Landen - Raatshovenstraat: Karaktervolle woning gelegen te Landen Centrum.

Vraagprijs: € 248 000 Landen Raatshovenstraat 3
Landen - Raatshovenstraat 3: Deze karaktervolle en stevige woning met drie ruime slaapkamers staat te koop . De woning is dicht gelegen bij het station en het centrum van Landen.
Gelijkvloers bevinden zich een berging, een vestiaire kast, toiletruimte, de grote berging, de technische ruimte en de ruime garage.
Op de eerste verdieping via een marmer trap komt men terecht in de nachthal waarnaar de vertrekken zijn naar de woonkamer met enorm veel lichtinval, de gezellige zithoek en keuken. Vanuit de keuken kan men naar het buitenterras en de tuin.
Op de tweede verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad.
De zolderruimte, bereikbaar via een vaste trap, kan worden omgebouwd tot twee extra ruime slaapkamers en/of hobbykamers. Even het dak isoleren en een mooie vloer en de ruimten zijn ingericht!

Dit is de ideale woning voor wie op zoek is naar een gezellige, goed onderhouden stadswoning op een toplocatie!
Woning ideaal om op te splitsen mits vergunning van 2 à 3 appartementen. Ook is deze Woning ... ideaal geschikt voor vrije beroepen.

Heeft u interesse? Contacteer mij gerust via mijn mobiel 0475 53 69 68, via het kantoor 011 70 29 70 of via email jcn@geel-blauw.be

Tot Gauw!
Het Geel-Blauw Immobiliën Team.

Lees meer Verberg