Mooie statige herenwoning met 6 slpks, tuin en garage(s). Ook geschikt voor vrije beroepen !

Verkocht Neerwinden Neerwindenstraat 33

Met 365 m² bewoonbare oppervlakte biedt deze woning tal van mogelijkheden. Zo is de woning geschikt als ruime gezinswoning maar kan ze ook dienen voor een vrij beroep of handelshuis.

Op het gelijkvloers van 181 m² bevinden zich het woongedeelte van 151 m² en een garage van 30 m². Het woongedeelte beschikt over een ruime inkomhal, ingerichte keuken met eetplaats, living, bureel, berging en een wasplaats. De ruime indeling laat toe dat hier een praktijkruimte, burelen of een handelsruimte kan in ondergebracht worden.

Het 1 ste verdiep (107 m²) is voorzien van een overloop, 4 ruime slpks en een ingerichte badkamer.

Verder zijn er op het 2 de verdiep (107 m²) nog 2 extra grote slpks en een kleine badkamer voorzien. Aan de achterkant van dit verdiep liggen nog 2 ruime zolders.

Het hoofdgebouw is volledig onderkelderd (107 m²). Hier is er onder meer de cv-ruimte en opslagruimtes.

De mooi aangelegde tuin is ook via de zijstraat, Waarbeekstraat, bereikbaar. Hier bevindt zich achteraan een ruime schuur/garage van 134 m². ... Verder heeft de tuin een ruim terras van 45 m² en mooie beplanting.

Deze schitterende woning is zeer goed gelegen in de dorpskern van Neerwinden met openbaar vervoer, treinstation, winkels en school op wandel afstand.

Voor meer inlichtingen en bezoek: Geel Blauw immobiliën 011/70.29.70.

Lees meer Verberg