Landelijke gezinswoning in het kindvriendelijke Heks bij Heers opp. 9are25ca.

Verkocht Heks Hekslaan 93
Landelijke gezinswoning gelegen in volle natuur te Heks op een stuk grond van 9are25ca met naastliggend een extra bouwplaats.

Het dorpsgevoel in Heks is enorm groot en is ook te merken met tal van activiteiten in de dorpskern.

De woning is als volgt ingedeeld: Op het gelijkvloers een inkomhal waar naar de vertrekken zijn naar de woonkamer en de openkeuken in landelijke stijl, links een bureelruimte/slaapkamer en een trap naar de eerste verdieping. Vanuit de woonkamer met enorme lichtinval heeft men uitzicht naar de mooie tuin. Ook de zithoek is een leuke en rustige plek in deze woning. Op het gelijkvloers bevinden zich dan ook de toiletruimte en technische ruimte met verwarmingsketel en wasplaats. De woning heeft ook een kelder.

Op de eerste verdieping bij de nachthal zijn de vertrekken naar 2 ruime slaapkamers waarvan één slaapkamer met ruime lichtinval dat een uitzicht geeft naar de grote verzorgde tuin. De andere ruime slaapkamer is gelegen aan de straatzijde. De ruime badkamer met toilet, bad en badkamermeubel is ... in harmonie met de woning.

De carport biedt ruimte voor 2 voertuigen.

De verzorgde tuin en de gezellige woning in volle natuur maakt dit droompand compleet.
De ideale woning voor wie op zoek is naar een instapklare, goed onderhouden woning met tuin en extra bouwplaats, op een rustige locatie!

Deze leuke woning situeert zich op een perceel van 9are25ca in een gegeerde straat. Op ± 1 km van het centrum van Heers, dicht bij de op- en afritten van de E 40 en andere verbindingswegen. Ook winkels, scholen en openbaar vervoer bevinden zich in de nabije omgeving. Zeer rustig gelegen in een straat in een groene omgeving, die tevens speel- en kindvriendelijk is!
Wenst u deze woning te bezoeken, aarzel niet ons te contacteren op het nummer 0475 53 69 68 of kantoor 011 70 29 70 of jcn@geel-blauw.be.
Tot gauw!
Geel-Blauw Immobiliën Team
Lees meer Verberg