Mooie landelijke villa in het rustige Gingelom op 13are77ca commercieel gelegen.

Verkocht Gingelom Steenweg 151
Deze woning werd gebouwd in 1996 en resulteerde in een mooie, instapklare gezinswoning met tuin en zwembad. Via de inkomhal zijn de aangename leefruimtes bereikbaar.
Een living met eetkamer. Leuke zithoek en geïnstalleerde keuken waar je kan genieten van de zuid gerichte tuin. Al deze ruimtes worden gekenmerkt door veel lichtinval. Deze ruimten worden verwarmd door vloerverwarming.
De berging en garage zijn bereikbaar vanuit de keuken. In de garage zijn dan ook alle technieken voorzien zoals, warmte pomp, zonneboiler, aansluiting van zonnepanelen, elektriciteitskasten,……De woning heeft een lage energiescore van 164 Kwh/m² jaar.
De eerste verdieping met een mooie afwerkte strakke eiken trap komen we terecht in een mezzanine ruimte. Vanuit deze mezzanine heeft men een mooi uitzicht naar de woonkamer en zitruimte. Een leuke hoek om tot rust te komen.
Vanuit de nachthal hebben we toegang tot de drie slaapkamers met inbouwkasten, badkamer en aparte toiletruimte.
De detailafwerking van deze landelijke woning, accentueren met ... stijl de inkom met deuromlijsting in Franse steen met bijpassende eiken gebogen deur, de eiken gordijnkasten, de mezzanine met een eiken balustrade, gemetselde keuken,…..
De verzorgde tuin met een leuke terras, zwembad en pool house. Het overdekte terras in eik maakt van deze gezellige tuin een mooi geheel om van te genieten. Het grote tuinhuis is dan ook een geschikte plaats om alles weg te bergen. Kortom een gezellige tuin.
De ideale woning voor wie op zoek is naar een gezellige instapklare, goed onderhouden landelijke villa met tuin, op een toplocatie! Deze leuke villa situeert zich op een perceel van 13are77ca in het centrum van Gingelom, dicht bij de op- en afritten van de E 40 en andere verbindingswegen. Ook winkels, scholen en openbaar vervoer bevinden zich in de omgeving.
Deze woning is ook geschikt voor vrije beroepen, commerciële ruimte,…… dit alles na het bekomen van de nodige vergunning.
Wenst u graag deze woning bezoeken, aarzel niet ons te contacteren. Mobiel 0475 53 69 68 – Kantoor 011 70 29 70 of email jcn@geel-blauw.be
Lees meer Verberg