Villa geschikt voor een groot gezin of handelsruimte met woonst, zeer verzorgd met mooie tuin. Gemakkelijke bereikbaarheid E40

Verkocht Jeuk Houtstraat 125
Deze villa werd gebouwd in 1996 en resulteerde in een mooie, instapklare gezinswoning met aangename tuin met daaraan gekoppeld een handelsruimte die kan worden ingericht als een grote woonkamer! De troef is het open zicht over de weilanden en de functiemogelijkheden van de woning. Commercieel heel goed gelegen.

Deze woning kan buiten een eengezinswoning worden ingericht als een pand voor vrijberoepen, Kapsalon, kantoorruimte, detailhandel,…… Heeft een aparte inkom.

Via de inkomhal met vestiaire en een mooie natuurstenen trap naar de eerste verdieping, bereiken we de aangename leefruimte. Deze bestaat uit een zithoek, eethoek en een woonkamer ( handelsruimte ingericht als woonkamer). Aansluitend is er de volledig uitgeruste keuken. Alle leefruimtes worden gekenmerkt door veel lichtinval, volume en een mooi zicht op de verzorgde tuin. Verder is er nog een bureelruimte dat ook toegankelijk is via de inkomhal. Vanuit de keuken is er toegang naar de droge, grote kelder.

Op het gelijkvloers is er dan ook toegang naar de garage ... met een automatische poort.

Op de bovenverdieping met grote overloop bevinden zich een grote kamer van 32m² die kan worden omgetoverd voor een master bedroom met dressing of een extra leefruimte. De badkamer (bad, douche, toilet (apart) en dubbele lavabo), vier slaapkamers waarvan één momenteel dienst doet als polyvalente ruimte.

Tenslotte is er nog een geïsoleerde zolder die perfect kan worden omgebouwd tot 3 heel grote slaapkamers of hobbykamers. De verzorgde tuin met aangelegd terras, overdekt terras in aluminium maken dit droompand compleet. Voor de woning is er ruime parking voor 5 voertuigen.

De ideale woning voor wie op zoek is naar een instapklare en goed onderhouden villa op een ruim perceel.

Extra’s: gunstige inplanting, meerdere parkeerplaatsen, Rolluiken en screens, veiligheidssloten op alle ramen, badkamer, keuken, woonkamer, alarmsysteem met detectoren, inbouwspots, buitenverlichting, hoog rendementsglas, een zware kluis, vliegenhorren, natuursteen, hoge kwaliteit van materialen en afwerking …

Deze mooie villa van 1996 is gelegen in Jeuk kortbij de grens met de E40, op een mooi perceel van ± 13are20ca. In de directe omgeving van een winkel, school, ontspanningsmogelijkheden, openbaar vervoer, … Ideaal voor wie op zoek is naar een instapklare villa met een open zicht en tal van mogelijkheden.

Aarzel niet en neem contact op met Geel-Blauw immobiliën 011 70 29 70.
Lees meer Verberg