Mooie Villa in het rustige Klein-Gelmen op 12 are 97 ca.

Verkocht Klein-Gelmen Engelmanshovenstraat 53

Deze woning werd gebouwd in 2004 en resulteerde in een mooie, instapklare gezinswoning met tuin en een extra bouwplaats!
Via de inkomhal zijn de aangename leefruimtes bereikbaar.

Een living met eetkamer, een aparte zithoek en een geïnstalleerde keuken. Al deze ruimtes worden gekenmerkt door veel lichtinval, volume en een mooi zicht naar de tuin. De wasplaats/berging met zijn ingebouwde kasten en een extra keuken biedt toegang naar de garage met automatische poort en de tuin. In de garage is er een extra verdieping waar de verwarmingsketel is geïnstalleerd.

Via de keuken en woonkamer bevinden zich de mooie ingerichte badkamer en een ruime slaapkamer.

Op de bovenverdieping bevindt zich een badkamer en twee ruime slaapkamers met ingebouwde kasten. De gezelligheid van deze twee ruime slaapkamers biedt er de mogelijkheid om een gezellige leesruimte/zithoek met bureel van te maken. Een extra dressing is de schakel tussen de twee slaapkamers.

De zolderverdiep kan perfect worden ingericht als extra kamers.

De ... verzorgde tuin met aangelegd terras en een gemetselde tuinberging maakt dit droompand compleet. De volledige omheining en hagen zorgen voor de nodige privacy! De ideale woning voor wie op zoek is naar een instapklare, goed onderhouden villa met tuin, op een rustige toplocatie!


Extra’s: vloeren in natuursteen, badkamer, inbouwspots, tuinverlichting, vier parkeerplaatsen vooraan, …

Deze leuke villa situeert zich op een perceel van 12are97ca in een gegeerde straat in. Op ± 1 km van het centrum van Heers, dicht bij de op- en afritten van de E 40 en andere verbindingswegen. Ook winkels, scholen en openbaar vervoer bevinden zich in de nabije omgeving. Zeer rustig gelegen in een straat in een groene omgeving, die tevens speel- en kindvriendelijk is!
Lees meer Verberg