Landelijke Villa in Linter op een perceel van 14are10ca, instapklaar.

Verkocht Linter Heidestraat 128

Landelijke Villa in Linter op een perceel van 14are10ca, instapklaar.
Deze landelijke Villa werd gebouwd in 1978 en resulteert in een mooie, instapklare woning met 4 slaapkamers.
Deze woning heeft werkelijk veel potentieel om jouw eigen thuis te maken.
De woning werd gerenoveerd zoals een nieuw stookolieketel, nieuwe ramen, extra isolatie, ……….mooi en landelijk afgewerkt met hoogwaardige materialen.
Via de inkom zijn de aangename leefruimtes bereikbaar.
Gelijkvloers:
De inkom met de vertrekken naar de woonkamer, keuken, nachthal naar de 1ste verdieping, 3 slaapkamers, badkamer, berging, technische ruimte en een bureel dat nu wordt gebruikt als nagelstudio.
Bij het betreden van de woonkamer, met veel lichtinval, is er zicht naar de achtertuin. De compleet geïnstalleerde open keuken bevindt zich aansluitend aan de woonkamer.
Vanuit de woonkamer gaan we via de technische ruimte naar de berging. Het bureel werd omgebouwd tot een gezellige nagelstudio.
Vanuit de inkomhal, waar zich een aparte toilet bevindt, gaan we naar ... de 3 slaapkamers en badkamer.
Verdieping:
In de nachthal naar de eerste verdieping bevindt zich de zolderruimte, een extra bureel, de master bedroom en de luxueuze badkamer om tot rust te komen na een lange dagtaak.
In de badkamer staat er een vrijstaand bad, een douche, 2 design wastafels en toilet. De inbouwkast werden ingenues onder de schuine kant ingebouwd.
De master bedroom met zijn inloopdressing.
De bureelruimte wordt afgesloten in dezelfde design schuifdeurwanden als de dressingskasten in de bedroom en badkamer.
De volledige bovenverdieping is de vloer afgewerkt met hoogwaardige laminaatparket.
De ramen van Schüco zijn voorzien van Isolide superplus gelaagde en hoog rendementsbeglazing.

Een energie-label om u tegen te zeggen van 303 kWh/m² jaar en dit voor een woning dat is gebouwd in de jaren '80. Geen enkel inspanning van de huidige eigenaars is gespaard gebleven om deze woning zo energie zuinig te maken.

De ideale woning voor wie op zoek is om rustig te wonen in het midden van de weilanden. Een woning waar men alleen nog maar een persoonlijke toets kan worden gegeven. De woning is gelegen op een toplocatie op een perceel van 14are10ca in Linter, dicht bij de op- en afritten van de A12 en E40 en andere verbindingswegen. De winkels, scholen en openbaar vervoer bevinden zich in de omgeving.

Wenst u graag deze woning bezoeken, aarzel niet ons te contacteren. Mobiel 0475 53 69 68 – Kantoor 011 70 29 70 of email jcn@geel-blauw.be
Lees meer Verberg