Prachtige nieuwbouw woning !

Verkocht Nieuwerkerken Tegelrijstraat 3 A

VERKOOP onder stelsel van BTW !

Deze nieuwbouw in open bebouwing is gelegen in het landelijke Nieuwerkerken op een perceel van 8 are 05 ca.

Via de inkomhal met wc komt men in de ruime living met veel lichtinval met open ingerichte keuken. Van hieruit heeft men een prachtig zicht op de tuin en het terras. Verder is er een bureel aanwezig. Naast de keuken bevindt zich de berging met voorzieningen van de wasplaats en is er een douche. Via de berging komt men in de garage. Deze is voorzien van een sectionale poort met code.
De trap brengt ons naar de 1ste verdieping. Hier bevinden zich 1 grote slaapkamer, een ruime badkamer en 2 mooie slaapkamers met toegang naar de extra 2 de badkamer. Verder is er op de nachthall een extra wc.. Via de trap komt men op de zolderverdieping waar nog een extra ruime 4 de slaapkamer is.
Buiten is het heerlijk vertoeven in de west georiënteerde tuin. Deze is prachtig ingericht met een ruim terras en is volledig omheind. Aan de straatkant is er plaats om 2 of 3 wagens te parkeren.

De woning is ... zowel op het gelijkvloers als op het verdiep voorzien van parketvloeren. Op het verdiep dient er nog verder afgewerkt te worden. Dit kan in overleg met de huidige eigenaar worden afgesproken. Meerdere afwerkingsmaterialen aanwezig.
De verwarming is met warmtepomp en heeft een boiler van 300 l. Verder is de woning zeer goed geïsoleerd!

Bekijk zeker de plannen van deze woning om een duidelijk beeld te krijgen over wat deze woning u te bieden heeft qua ruimtes en grondoppervlakte. U zult positief verrast zijn...

Wenst u extra info of een bezichtiging : Geel Blauw immobiliën 011 70 29 70
Lees meer Verberg