Open Bebouwing in rustige verkaveling te Ordingen !

Verkocht Ordingen Ridderordelaan 17

Met een bewoonbare oppervlakte van 160m² beschikt deze woning over alle nodige ruimte en comfort. Via de inkomhal met vestiaire en wc komen we in de ruime living met aparte zithoek en gezellige openhaard. De leefruimte beschikt over grote ramen die zorgen voor veel lichtinval en een mooi zicht over de tuin. Verder is er een open ingerichte keuken en een achterdeur die uitgeeft op de achtertuin en het terras. Ook aan de zonnekant van de living is er een tweede terras aanwezig.

Voor we via enkele trappen naar de 3 slaapkamers gaan, vinden we eerst de ingerichte badkamer terug. Deze beschikt over een ligbad met douchescherm, wc en een badkamermeubel met dubbele lavabo. Via de nachthal komen we eerst in de achterste slaapkamer die over een ruime inbouwkast beschikt en vervolgens zijn er nog 2 slpks. Verder is er via de nachthal een toegang naar de zolder. Hier werd de zoldervloer geïsoleerd en werd het dak vernieuwd in 2009. De zolder geeft extra berguimte.

Voor nog meer opbergplaats is er de ruime kelder met inpandige garage ... die voorzien is van een elektrische poort. Verder bevindt zich hier nog een wasplaats en cv-ruimte. In 2000 werd de mazout ketel vervangen door een condensatieketel op aardgas. De rest van de woning is voorzien van kruipkelder.

De tuin is aangelegd met gazon en twee terrassen. Achteraan de tuin is er een houten tuinhuisje. Ook de voorkant van de woning is volledig aangelegd en is er een ruime zijoprit in kasseien van vooraan de woning tot achteraan in de tuin.

De woning bevindt zich op het einde van de wijk nabij velden en een wandel- en fietspad. Ondanks de zeer rustige omgeving liggen openbaar vervoer, winkels en scholen niet ver af alsook het centrum van de stad Sint-Truiden met al haar faciliteiten.

Wil je graag een kijkje komen nemen? Maak dan zeker een afspraak ! Geel Blauw immobiliën 01170 29 70.

Lees meer Verberg