Mooie landelijke ruime villa in Gingelom op 13are30ca commercieel gelegen.

Vraagprijs: € 370 000 Gingelom Steenweg 57
Deze woning werd gebouwd met een gedeelte kangoeroe woning en een ruime woning.

Deze woning met 5 slaapkamers is instap klaar met tuin.

De woning heeft een aparte ingang en zijn de aangename leefruimten bereikbaar.
Zo is er een gezellige zithoek en bureelruimte met daar aansluitend een grote woonkamer. De grote leefruimte en geïnstalleerde keuken waar je kan genieten van de zuid gerichte tuin. Al deze ruimtes worden gekenmerkt door veel lichtinval.
De berging is bereikbaar vanuit de keuken.
Ook via de inkom is er een grote ruimte van ongeveer 27m² waar een leuke bestemming kan worden aangegeven.

De kangoeroe woning heeft een aparte inkom en zijn de aangename leefruimten bereikbaar. Zo is er een ruime woonkamer met een geïnstalleerde keuken, geïnstalleerde badkamer, een natte ruimte voor wasmachine en een aparte toiletruimte.
Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime slaapkamer met dressing die uitzicht geeft op de ruime tuin.

De eerste verdieping met een mooie afwerkte strakke beuken trap komen we terecht in ... de nachthal.
Vanuit de nachthal hebben we toegang tot de drie slaapkamers, mogelijkheid naar 2 extra slaapkamers, badkamer en aparte toiletruimte. De technische ruimte met boiler en afzuigtechnieken bevinden zich in het midden van de 1ste verdieping.

De detailafwerking van deze landelijke woning, accentueren met stijl de grote zitruimte met welfsels in hoevestijl, de ruime keuken in landelijke stijl, een gewelfde kelder ideaal voor liefhebbers van wijn,……

De tuin met een leuke terras.

De ideale woning voor wie op zoek is naar een gezellige instapklare, goed onderhouden landelijke villa met tuin, op een toplocatie! Deze leuke villa situeert zich op een perceel van 13are30ca in het centrum van Gingelom, dicht bij de op- en afritten van de E 40 en andere verbindingswegen. Ook winkels, scholen en openbaar vervoer bevinden zich in de omgeving.

Deze woning is ook geschikt voor vrije beroepen, commerciële ruimte,…… dit alles na het bekomen van de nodige vergunning.
Wenst u graag deze woning bezoeken, aarzel niet ons te contacteren. Mobiel 0475 53 69 68 – Kantoor 011 70 29 70 of email jcn@geel-blauw.be
Lees meer Verberg