Woning gesloten bebouwing in het Centrum van Gingelom

Vraagprijs: € 159 000 Gingelom Monseigneur Keesenstraat 8
Woning, in het Centrum van Gingelom
Deze woning werd gebouwd in 1951 en resulteert in een woning met kelder , woonkamer met aansluitend keuken, veranda, garage, berging 2 slaapkamers met mogelijkheid om een extra 3de slaapkamer in te richten, zolder, badkamer en tuin. Deze woning heeft werkelijk veel potentieel om jouw eigen thuis te maken.

De woning werd gedeeltelijk gerenoveerd zoals een nieuw stookolieketel (2018), nieuwe inrichting toiletruimte, het dak van de veranda, het plaatsen van de voorzet rolluiken, het dak dat is in zijn totaliteit geïsoleerd.

Via de inkom zijn de aangename leefruimtes bereikbaar.
De inkom met de vertrekken naar de woonkamer, keuken en 1ste verdieping.

Bij het betreden van de woonkamer, met veel lichtinval, is er zicht naar de veranda en achtertuin. De keuken bevindt zich aansluitend aan de woonkamer. De toegang naar de kelder, volledig droog en ruim, is via de keuken te bereken waar de stookolieketel is geïnstalleerd. De badkamer is aansluitend aan de keuken.

Aansluitend is de ... veranda aangebouwd aan de keuken en woonkamer. De veranda is ruim en heeft een mooi zicht naar de tuin.
Via de veranda gaan we naar de tuin, tuinberging en de ruime garage waar plaats is voor 2 voertuigen.
De tuinberging geef dan ook de mogelijkheid om de nodige tuingereedschappen en tuinmeubilair te plaatsen.

De ideale woning voor wie op zoek is naar een woning waar men alleen nog maar een persoonlijke toets kan worden gegeven. De woning is gelegen op een toplocatie! Deze woning situeert zich op een perceel van 5are38ca in het centrum van Gingelom, dicht bij de op- en afritten van de E 40 en andere verbindingswegen. De winkels, scholen en openbaar vervoer bevinden zich in de omgeving.

Wenst u graag deze woning bezoeken, aarzel niet ons te contacteren. Mobiel 0475 53 69 68 – Kantoor 011 70 29 70 of email jcn@geel-blauw.be
Lees meer Verberg