Instapklare woning te Gingelom met 3 slaapkamers.

Vraagprijs: € 195 000 Gingelom Sint-Truidenstraat 10
Deze leuke en gezellige dorpswoning is gelegen in het centrum van Montenaken/Gingelom.
De woning is als volgt ingedeeld.

Via de inkom zijn de aangename leefruimten bereikbaar.

Zo is op het gelijkvloers de woonkamer met een gezellige aparte zithoek en bureelruimte met aansluitend de leuke veranda met een ingerichte keuken met zicht naar de tuin.

De kelder is bereikbaar in de doorgang van de woonkamer naar de zithoek en bureel. In de kelderruimte zijn de nodige technieken voorzien zoals stookolietank, boiler aangesloten op de verwarmingsketel en waterverzachter.
De eerste verdieping is ingedeeld met 3 slaapkamers en gerenoveerde badkamer.

Vanuit de nachthal is er een vaste trap naar de ruime zolderruimte. Het dak werd compleet gerenoveerd, geïsoleerd en voorzien van 3 grote dakvensters. Deze zolder is ideaal om in te richten voor extra slaapkamer en/of hobbyruimte.
De tuin is noord/west gericht met een leuk terras en tuinberging.

De ideale woning op een perceel van 3are, voor wie op zoek is naar een gezellige ... instapklare woning met 3 slaapkamers en met tuin. De woning is gelegen dicht bij de op- en afritten van de E 40 en andere verbindingswegen. Ook winkels, scholen en openbaar vervoer bevinden zich in de omgeving.

Wenst u graag deze woning bezoeken, aarzel niet ons te contacteren. Mobiel 0475 53 69 68 – Kantoor 011 70 29 70 of email jcn@geel-blauw.be
Lees meer Verberg