Prachtige vrijstaande nieuwbouw !

Verkocht Halle-Booienhoven Drieslaan 30

Deze open nieuwbouwwoning is gelegen te Halle-Booienhoven op een perceel van 10 are 25 ca. Gunstig nabij Sint-Truiden, Zoutleeuw en het Provinciedomein Het Vinne.

De woning omvat op het gelijkvloers een ruime inkomhal, een living met veel lichtinval, een hoogwaardige open ingerichte keuken met alle toestellen en comfort, een wasplaats en een wc. Via de eiken trap kom je op het verdiep en daar bevinden zich een overloop met open bureel, een wc, 3 ruime slpks waarvan 1 met dressing, een ingerichte badkamer met inloopdouche en een bad. De zolder is bereikbaar met een vaste eiken trap met mogelijkheid voor 2 extra slpks of extra woongelegenheid. Verder is de woning met 101 m² volledig onderkelderd, deze is volledig gegoten ( Muur en bodemplaat 30 cm beton, garantie op waterdichtheid).
Buiten is het heerlijk vertoeven in de zuid georiënteerde tuin. Deze is prachtig ingericht met een ruim terras in klinkers, en een dubbele carport. Verder is de tuin volledig omheind en is ook de voortuin mooi aangelegd. Regenwaterput van 7500 l ... aanwezig.

Bekijk zeker de plannen van deze woning om een duidelijk beeld te krijgen over wat deze woning u te bieden heeft qua ruimtes en grondoppervlakte. U zult positief verrast zijn...

Wenst u extra info of een bezichtiging : Geel Blauw immobiliën 011 70 29 70

Lees meer Verberg