Woning met Langgestrekte Hoeve te Rukkelingen-loon ( Heers).

Onder voorbehoud Heers Bovelingenstraat 355
Een mooi langgesterkte hoeve met grote woonst, 3 slaapkamers, een mooi oud authentieke bijgebouw van de 17 eeuw. Een perfecte combinatie om te verbouwen tot een kangoeroewoning of…... (mits het aanvragen van de nodige vergunning)

Deze hoeve met authentiek bijgebouw van de jaren 1850 en de woning is van het jaar 1935.

Het woongedeelte op gelijkvloers is ingedeeld met inkomhal, ruime woonkamer, bureelruimte, keuken, badkamer en kelder. Vanuit de keuken is er via het tussenportaal toegang tot het authentieke bijgebouw.

Via de trappenhal naar de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers .
De zolderruimte, ideaal om in te richten tot hobbykamer, extra slaapkamers,….. is bereikbaar via de overloop op de eerste verdieping met een vaste trap..

Op de eerste verdieping is er een aparte toegang naar het authentieke bijgebouw.

Het authentieke bijgebouw heeft een gelijkvloers en een eerste verdieping.

Bij het betreden van deze langgesterkte hoeve snuif je werkelijk de gezelligheid en de mogelijkheden dat deze ... hoeve te bieden heeft.

Vanuit het bureel en de woonkamer heeft u een mooi zicht naar de tuin.
De woning heeft als bestemming Handelshuis dat perfect kan worden gewijzigd via een bestemmingswijziging bij de Gemeente Heers.

Het authentieke bijgebouw kan via het aanvragen van subsidies bij erfgoed Vlaanderen aan speciale leningstarief van 1 % worden gerenoveerd.

De ideale woning voor wie opzoek is naar een gezellige woning.
De woning is dan ook gelegen aan de rand van een groot agrarische gebied.

Wenst u graag deze langgesterkte hoeve bezoeken, aarzel niet ons te contacteren. Mobiel 0475 53 69 68 – Kantoor 011 70 29 70 of email jcn@geel-blauw.be
Lees meer Verberg