Moderne en energiezuinige nieuwbouw met 5 slpks, garage en tuin te Landen.

Verkocht Landen Limburglaan 3

Deze prachtige woning is uitstekend gelegen in een nieuwe verkaveling in het mooie Haspengouw. Via de goede ligging nabij het station en de E40 heeft de woning een goede verbinding en bereikbaarheid.

Deze recente nieuwbouwwoning is gebouwd in 2013 en voldoet aan alle hedendaagse normen. Zo is de woning zeer energiezuinig met een E-peil van 52 (EPC 92,8 kwh/m²) met o.a. zeer goede isolatie in muren, vloeren en dak, ventilatiesysteem D, warmtepomp. De verwarming is nihil en werkt met warmtepomp, er is zo goed als geen verbruikskosten in de woning. Tevens is er een regenwaterput dat aangesloten is voor de twee W.C.'s .

De woning werd bijzonder strak en modern afgewerkt en heeft naast een praktische indeling ook een praktijkruimte met wachtzaal. Deze ruimtes kunnen eventueel ook gebruikt worden als extra slaapkamer met dressing of badkamer. Zo zijn er dus samen met de 2 slaapkamers op het verdiep en de ruimte op de zolderverdieping (vaste trap) 5 ruime slaapkamers mogelijk.

Van uit de inkomhal kunnen we links naar de ... praktijkruimte van 28 m² en rechts naar de ruime woonkamer met open ingerichte keuken met alle comfort. Deze leefruimte is voorzien van grote glaspartijen waardoor er een overvloed aan natuurlijk licht is. Aansluitend aan de keuken komen we in de wasplaats die volledig is ingericht met inbouwkasten. De ruime inpandige garage is voorzien van een automatische sectionale poort.
De prachtige open trap brengt ons naar het eerste verdiep. Hier bevindt zich een nachttoilet en vinden we een prachtige badkamer terug die beschikt over een groot ligbad, schitterende douche en een modern badkamermeubel met dubbele lavabo. Verder is er 1 kinderslaapkamer en een ruime hoofdslaapkamer met dressing en inbouwkasten.
Via de vaste trap komen we op de zolderverdieping waar nog alles mogelijk is. 1 grote slaapkamer, 2 normale slaapkamers, dressing of extra badkamer het kan allemaal.

De leuke voor- en achtertuin is aangelegd en heeft een ruim terras en is volledig omheind. Voor de woning is er plaats om twee auto’s te parkeren.

Ben jij op zoek naar een nieuwbouwwoning met voldoende ruimte of met een praktijkruimte? Kom dan beslist deze woning eens bezoeken! Voor bezoek of meer inlichtingen 011/70.29.70
Lees meer Verberg