Woning, 3 slaapkamers, in het Centrum van Landen

Verkocht Landen Weggevoerdenlaan 12

Deze woning werd gebouwd in 1951 en resulteert in een woning met kelder , woonkamer met aansluitend keuken, 3 slaapkamers en dressingruimte, geïsoleerde zolder, garage en tuin. Deze woning heeft werkelijk veel potentieel om jouw eigen thuis te maken.

De eigenaars waren hun woning aan het renoveren maar hebben hun hart verloren aan Sint-Truiden en hebben een nieuwe woning aangekocht.

De woning werd gedeeltelijk gerenoveerd zoals een nieuw geïsoleerd dak, een nieuw gaswandketel en geïnstalleerde keuken.

Via de inkom zijn de aangename leefruimtes bereikbaar.
De inkom met de vertrekken naar de woonkamer, kelderruimte en aparte toiletruimte.
Bij het betreden van de woonkamer, met veel lichtinval, is er zicht naar de achtertuin. De keuken bevindt zich aansluitend aan de woonkamer.

Op de eerste verdieping bevinden zich de 3 slaapkamers, een ruime dressingruime en de badkamer.
De zolderruimte is compleet gerenoveerd en geïsoleerd. Deze ruimte kan perfect worden ingericht als extra slaapkamer en/of hobby ruimte.

De ... kelderruimte, waar de nodige technieken staan, is volledig droog en ruim.
De garage, berging en tuin zijn bereikbaar via de keuken.

De ideale woning voor wie op zoek is naar een woning waar men alleen nog maar een persoonlijke toets kan worden gegeven. De woning is gelegen op een toplocatie! Deze woning situeert zich op een perceel van 3are17ca in het centrum van Landen, dicht bij de op- en afritten van de E 40 en andere verbindingswegen. Het station van Landen, de winkels, scholen en openbaar vervoer bevinden zich in de omgeving.

Wenst u graag deze woning bezoeken, aarzel niet ons te contacteren. Mobiel 0475 53 69 68 – Kantoor 011 70 29 70 of email jcn@geel-blauw.be
Lees meer Verberg