Landen, Prachtige grote woning, 4 slpk, in een rustige omgeving.

Vraagprijs: € 329 000 Rumsdorp Rumsdorpstraat 130
Deze prachtige instapklare landelijke woning is gelegen tussen de velden in Landen.

Via de inkomhal zijn de aangename leefruimtes bereikbaar.
Een living met eetkamer en een bureelruimte. Leuke zithoek en geïnstalleerde keuken.

Een veranda waar je kan genieten van de zuid gerichte tuin. Al deze ruimtes worden gekenmerkt door veel lichtinval.
De woning is volledig onderkeldert gelijkliggende met de tuin. In de kelderruimten bevinden zich de technische ruimte, een ruime berging en ruime wasplaats, twee hobby kamers en de garage. De kelder is bereikbaar langs de inkomhal of via tuin.
Via de marmer trap gaan we naar de eerste verdieping waar zich 2 ruime slaapkamers en een geïnstalleerde badkamer bevinden.
Via de Nachthal gaan we naar de tweede verdieping. Daar bevinden zich 2 ruime slaapkamers, een leuke mezzanine als leeshoek en een ruime zolderkamer die kan worden omgebouwd tot hobbykamer en/of speelkamer/en/of…….
De verzorgde tuin is fraai aangelegd met beplanting en wandelpaden. De verbinding tussen de woning ... en de tuin is naadloos door een zeer grote veranda aan de achterkant van de woning.
Kortom een gezellige woning om te wonen.

De ideale woning voor wie op zoek is naar een gezellige instapklare, goed onderhouden landelijke woning met tuin. Deze leuke woning situeert zich op een perceel van 16are43ca kort bij het centrum van Landen, dicht bij de op- en afritten van de E 40 en andere verbindingswegen. Ook winkels, scholen en openbaar vervoer bevinden zich in de omgeving.

Wenst u graag deze woning bezoeken, aarzel niet ons te contacteren. Mobiel 0475 53 69 68 – Kantoor 011 70 29 70 of email jcn@geel-blauw.be
Lees meer Verberg