Mooie landelijke villa in het rustige Velm op 13are65ca.

Vraagprijs: € 299 900 Sint-Truiden (3800) Langstraat 57
Deze woning werd gebouwd en resulteerde in een mooie, instap klare gezinswoning met tuin. Via de inkomhal zijn de aangename leefruimtes bereikbaar.

Een living met eetkamer. De woonkamer en nieuwe geïnstalleerde keuken waar je kan genieten van de zuid gerichte tuin. Al deze ruimtes worden gekenmerkt door veel lichtinval.

Via de inkomhal zijn er 3 ruime slaapkamers, een toiletruimte, badkamer. De inkomhal is ook voorzien van de nodige inbouwkasten om alles netjes weg te bergen.

De kelder, bereikbaar via de keuken en langs de sectionale poort, is volledig onder de woning. Op niets is gekeken om deze kelder mooi in te delen. Een toiletruimte, een grote wasplaats, een hobby kelder en een kelder waar alle technieken zijn voorzien. Kortom een heel ruime kelder.

De detailafwerking van deze woning, accentueren met stijl de grote ruimten en het goede onderhoud van deze woning. Aan alles werd gedacht, een nieuwe gasverwarmingsketel van Viessmann werd geplaatst in 2016, de keuken werd geïnstalleerd in 2015. De woning is ... ook voorzien van alle nodige rolluiken aan de ramen.

De verzorgde tuin met een leuk overdekte terras maakt van deze gezellige tuin,en achterliggende weilanden, een mooi geheel om van te genieten.
De ideale woning voor wie op zoek is naar een gezellige instap klare, goed onderhouden landelijke villa met tuin, op een toplocatie! Deze leuke villa situeert zich op een perceel van 13are65ca in de nabijheid van het centrum van Sint-Truiden ( Velm).

Deze woning is ook geschikt voor vrije beroepen, ,…… dit alles na het bekomen van de nodige vergunning.

Wenst u graag deze woning te bezoeken, aarzel niet ons te contacteren. Mobiel 0475 53 69 68 – Kantoor 011 70 29 70 of email jcn@geel-blauw.be
Lees meer Verberg