Ruime Woning + Loods te Tongeren kort gelegen bij het centrum.

Vraagprijs: € 349 500 Tongeren Elderseweg 145
Deze ruime, stevige woning (1966) + Loods (1956) gelegen Elderseweg te Tongeren, biedt heel veel mogelijkheden.
De woning biedt de mogelijkheden om er een zelfstandig beroep in uitbaten, om de woning te verbouwen tot 4 woongelegenheden ( appartementen) mits vergunning, voor kantoorruimten, …….. met ruime overdekte parkeerruimten.
De woning is als volgt ingericht.
Kelderruimte onder de woning.
Bij het betreden van de Inkomhal zijn er de volgende vertrekken. Een ruime woonkamer, een aparte toiletruimte, toegang naar de ruime kelder, een gezellige bijkeuken , de ingebouwde keuken en een leuke zithoek.
Via de inkomhal is er een natuurstenen trap naar de eerste verdieping. Op de overloop zijn de volgende vertrekken, een ruime slaapkamer 1, een aparte toilet, een heel ruime slaapkamer 2, een slaapkamer 3, een ruime badkamer.
De 2de verdieping, via de beukentrap zijn de volgende vertrekken. Slaapkamer 4, slaapkamer 5, Slaapkamer 6 en een aparte wc-ruimte.
De 3de verdieping, dak verdieping, is een complete open ruimte.
Via de ... keuken gaan we naar de loods. De muren van de loods zijn gemetseld. De dakspanten zijn uit metaal.
Via de loods naar achter is er een grote tuin.
De woning is gelegen op wandelafstand van het centrum van Tongeren. Kort gelegen bij het station en bij de snelweg E313.
Wenst u graag deze woning te bezoeken, aarzel niet ons te contacteren. Mobiel 0475 53 69 68 – Kantoor 011 70 29 70 of email jcn@geel-blauw.be

Tot Gauw!
Het Geel-Blauw Immobiliën Team.
Lees meer Verberg