Mooie ruime Woning in het rustige Vreren bij Tongeren op 12are22ca

Vraagprijs: € 320 000 Tongeren Allemandstraat 17
Deze unieke woning werd gebouwd in 2010 met speciale technieken, in houtskeletbouw en resulteerde in een mooie, instapklare gezinswoning met tuin en zwembad. Het E-Peil is enorm laag E-68 en bevestigt in een zeer zuinige woning met lage energiekosten.

Via de inkomhal zijn de aangename leefruimtes bereikbaar.

Op het gelijkvloers bevinden zich 5 ruime slaapkamers, een ingerichte badkamer, een technische ruimte en een ruime droge kelder.
De stijl volle beuken trap brengt ons naar de eerste verdieping gelijk liggend met de achterste tuin en zwembad.

Eerste verdieping.
Een living met eetkamer. Leuke zithoek en geïnstalleerde keuken waar je kan genieten van de zuid gerichte tuin. Al deze ruimtes worden gekenmerkt door veel lichtinval. Deze ruimten worden verwarmd door vloerverwarming. Ook op het gelijkvloers is er op alle kamers vloerverwarming voorzien. Het ruimte gevoel in de woonkamer en keuken is enorm. De mezzanine die voldoet als een gezellige leeshoek en/of speelruimte maakt van deze eerste verdieping werkelijk ... iets heel uniek en apart. Vanuit deze mezzanine heeft men een mooi uitzicht naar de tuin, woonkamer, zithoek en keuken. Een leuke hoek om tot rust te komen.

Via de keuken is er een ruime berging en een aparte toiletruimte. Ook werd er gedacht om een extra ruime slaapkamer te voorzien.
De zonnepanelen en zonneboiler zorgen ervoor dat de energiekosten zeer laag blijven. ( Prijsafspraak over de zonnepanelen te bespreken aan de hand van energie certificaten).
De woning heeft een lage energiescore van E-68.
De detailafwerking van deze mooi villa, accentueren met stijl het houtenskeletbouw principe waarbij de houten balken het gevoel geven van een ruime, solide Scandinavische woning.

De grote tuin met een leuke terras en zwembad met sfeer, kortom een gezellige tuin.

De ideale woning voor wie op zoek is naar een gezellige instapklare, goed onderhouden villa met tuin, op een toplocatie! Deze leuke woning situeert zich op een perceel van 12are22ca kort bij het centrum van Tongeren, dicht bij de op- en afritten en andere verbindingswegen. Ook winkels, scholen en openbaar vervoer bevinden zich in de omgeving.
Deze woning is ook geschikt voor vrije beroepen.

Wenst u graag deze woning bezoeken, aarzel niet ons te contacteren. Mobiel 0475 53 69 68 – Kantoor 011 70 29 70 of email jcn@geel-blauw.be
Lees meer Verberg