Moderne ruime woning op 4are11ca te Sint-Truiden ( Zepperen)

Vraagprijs: € 250 000 Zepperen Zepperen-Dorp 13
Deze woning werd gebouwd met hoogstaande materialen en technieken met een E-PEIL 70. Deze energiezuinige woning biedt daarom heel veel mogelijkheden.

Deze woning is ingedeeld met 3 slaapkamers, 2 badkamers, 2 bergingen, zonneterras en een ruime tuin ( nog in te richten naar uw smaak).

Bij het betreden van de woning komt u in de ontvangsthal met vertrekken naar de eerste verdieping, technische ruimte en naar de grote woonkamer met open keuken.

In de woonkamer is er veel licht inval waarbij de complete geïnstalleerde keuken tot één grote ruimte vormt. De grote schuifpui naar de zuid gerichte tuin maakt een leuk contact met de woonkamer. De aparte berging heeft een toegang naar de tuin.

De eerste verdieping bevinden zich een slaapkamer met dressing en een ruim zonneterras. De badkamer met ingerichte marmer carrara inloopdouche, ruim bad en een badkamermeubel met 2 spoeltafels.

De 2de verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers, een aparte dressing en badkamerruimte. Deze verdieping zou nog moeten worden afgewerkt. ... Hier kan u met uw eigen inspiratie deze verdieping mooi inrichten. Deze kamers bieden dan ook een enorme lichtinval.

De detailafwerking van deze moderne woning, accentueren met stijl de grote leefruimte met open moderne keuken en de enorme lichtinval in alle leefruimten.

De ideale woning voor wie op zoek is naar een gezellige woning op een toplocatie! Ook winkels, scholen en openbaar vervoer bevinden zich in de omgeving. Gelegen op 4 km van de Stad Sint-Truiden en op 9 km van de Stad Hasselt.
Deze woning wordt verkocht onder btw-stelsel.

Wenst u graag deze woning bezoeken, aarzel niet ons te contacteren. Mobiel 0475 53 69 68 – Kantoor 011 70 29 70 of email jcn@geel-blauw.be
Lees meer Verberg