Op te frissen gezinswoning!

Verkocht Zoutleeuw Budingenweg 46

Deze vrijstaande woning uit de jaren 50 is schitterend gelegen in de landelijke omgeving van Zoutleeuw. Er is zowel aan de voorkant als aan de achterkant een vrij zicht over de prachtige natuur en ligt provinciedomein “Het Vinne” op korte afstand. Er is een vlotte verbinding naar het centrum van Zoutleeuw en omliggende gemeenten zoals Nieuwerkerken, Linter, Tienen en Sint-Truiden. Bovendien is het openbaar vervoer op wandelafstand.

De ruime woning beschikt reeds over een nieuwe condensatie ketel op aardgas en dubbelbeglazing.
Op de gelijkvloerse verdieping beschikt men over een inkomhal met toegang naar de living met zit- en eetplaats. Verder is er een achterbouw met extra zithoek, keuken, badkamer met douche en een kleine veranda. Via de trap komt men op het 1 ste verdiep en hier beschikt men over een overloop met vaste trap naar de zolder en 3 slpks. Via de zolder is er uitbreiding van slpks mogelijk. Achter de woning liggen nog enkele stallen en een garage, deze hebben toegang via de zij- inrit.

De woning heeft een ... straatbreedte van 18 meter. Daar de woning een gevelbreedte heeft van 7 meter kan er ook via de zijkant verder uitgebreid worden zoals extra woongelegenheid en/of garages.

Alles is gelegen op een perceel van 20 are 25 ca waarvan 925 m² van de woning en 1100 m² van de achterliggende landbouwgrond.

Mits wat opfriswerk en enkele renovaties kan men hier een prachtige en leuke gezinswoning maken.

Ben je op zoek naar een ruime woonst die je naar eigen smaak kan verder indelen en dat gelegen in een rustige en landelijke omgeving? Dan is deze woning beslist iets voor u !

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek: Geel Blauw immobiliën 011 70 29 70
Lees meer Verberg