Syndicus

Wij zijn syndicus, of in de volksmond ook wel "syndic" genoemd in verschillende appartementsgebouwen in en rond Sint-Truiden

Dit kunnen wij voor u betekenen :

Financieel beheer
Het financiele beheer wordt in ons kantoor bijgehouden in een speciaal op maat gemaakt softwarepakket, dit strekt de mede-eigenaars tot volgende voordelen:


Administratief beheer
Geen administratieve rompslomp meer voor onze eigenaars, wij verzamelen alle verplichte documenten in een volledig up-to-date dossier.

Het administratief beheer kan als volgt omschreven worden:

Technisch beheer
Geel-Blauw Immobiliën draagt het technisch onderhoud van gebouwen hoog in vaandel, ons doel: elk gebouw in optimale staat brengen en behouden.

Een belangrijke nadruk binnen ons bedrijf wordt gelegd op het technisch onderhoud van gebouwen.

Voor zover onze bevoegdheden reiken, zijn wij dan ook in staat de nodige controles uit te voeren, voorstellen te doen en initiatieven te nemen t.o.v. de raad van mede-eigendom en de verschillende mede-eigenaars om het gebouw in optimale staat te brengen en te houden.
Uiteraard volgen wij hierbij de wetten en reglementeringen die ter beschikking liggen in ons kantoor.

Rijschoolstraat 46
3800 Sint-Truiden
011 70 29 70
info@geel-blauw.be
 

Openingsuren

Maandag tot vrijdag: van 9u tot 12u
en van 13u30 tot 17u30
Zaterdagvoormiddag op afspraak
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK