Minder Uitgebreid

Uw partner voor verkoop, verhuur, rentmeesterschap en syndicus in regio Haspengouw / Hageland.

GEEL BLAUW Immobiliën is een echt Truiens familiebedrijf. In 2019 zijn we 50 jaar actief in de streek Haspengouw (Sint-Truiden, Nieuwerkerken, Heers, Landen, Gingelom, Geetbets…) als toonaangevend vastgoedmakelaar, rentmeester en syndicus. We hebben onze regio uitgebreid naar het Hageland (Halen, Diest, Kortenaken, Loksbergen, Zelem, ...) Het vastgoedkantoor uit Sint-Truiden beschikt over een team van gespecialiseerde medewerkers die je een professionele dienstverlening bij de verkoop of verhuur of huur van je huis, appartement, studio, nieuwbouwappartement, garage, winkelpand, studio, villa of bouwgrond. Het beheer van appartementsgebouwen...

Klanten aan het woord over Geel-Blauw?

Ongelooflijk hoe snel ik mijn huis kon verkopen met Geel-Blauw. Dankzij hun inzet, van publiciteit tot het begeleiden van de bezoeken, vonden we in no time de perfekte kandidaat-kopers. Zo konden we zelf sneller verhuizen naar onze nieuwe droomstek.
Peter B. uit Sint-Truidenverkoper
Toen ik op zoek was naar mijn eerste eigen huurappartement, was de keuze voor Geel-Blauw snel gemaakt. Zelfs toen ik een half uur te laat was door de file kon ik de flat toch nog bezoeken. Wat een topservice! Ook het huurcontract en de plaatsbeschrijving was tip top. Bedankt!
Melissa V. uit Landenhuurster

Actueel

Nieuwe site

U heeft het vast al gemerkt, ons vastgoedkantoor heeft een gloednieuwe website. Niet alleen de look 'n feel is opgefrist, de site is nu ook full responsive. Ongeacht of u met een computer, tablet of smartphone onze website bezoekt, elke bezoeker heeft éénzelfde gebruiksvriendelijkheid.

De presentatie van de panden is nu nog mooier en overzichtelijker. Grotere foto's, snelle filteringsopties en Street View zorgen dat elk pand zeer professioneel wordt gepresenteerd. Natuurlijk kan u zich ook op de nieuwe site inschrijven met een zoekprofiel. Zo houden we u gratis en vrijblijvend per e-mail op de hoogte van panden die aan uw criteria voldoen. 
Rijschoolstraat 46
3800 Sint-Truiden
011 70 29 70
info@geel-blauw.be
 

Openingsuren

Maandag tot vrijdag: van 9u tot 12u
en van 13u30 tot 17u30
Zaterdagvoormiddag op afspraak
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK