Appartementen met toparchitectuur, maximaal wooncomfort en zonovergoten terrassen in Scherpenheuvel

Scherpenheuvel Kriekenlaan
De appartementen zijn rustig gelegen in woonzone Stenen Molen, op wandelafstand van het centrum van Scherpenheuvel. De ligging aan het einde van een doodlopende straat zorgt voor een aangename woonomgeving voor onder andere jonge gezinnen met kinderen.
De luxueus afgewerkte appartementen met 2 slaapkamers hebben een ruim en zonovergoten terras, een ondergrondse parkeerplaats en privé-berging.

De rustige ligging, die vlot bereikbaar is, de strakke architectuur en de ruime terrassen maken van Residentie Stenen molen uw ideale thuis !

De moderne en strakke architectuur van de appartementen straalt degelijkheid uit en verrast met de ruime zongerichte terrassen. Dankzij de grote schuiframen genieten de appartementen van een sublieme lichtinval. De gebruikte materialen zijn met de grootste zorg uitgekozen. De gevel wordt opgetrokken in een combinatie van baksteen met grijs-bruintinten en wit crepi. Het buitenschrijnwerk wordt stijlvol zwart.

Om het maximaal wooncomfort te garanderen bevinden zich in de residentie 2 liften. Het ... niet-bebouwde gedeelte van het terrein wordt groen ingericht en met voldoende parkeerplaatsen voor bezoekers.

De ruime appartementen zijn instapklaas en worden afgewerkt met hoogwaardige materialen. In overleg met de projectleiding zijn uiteraard aanpassingen mogelijk volgens uw specifieke wensen.
Elk appartement heeft 2 slaapkamers, een aangename leefruimte, een keuken, een badkamer, een bergruimte en een apart toilet.

De woonbuurt ‘Stenen Molen’ ligt rustig en landelijk maar op wandelafstand van het gezellige centrum van Scherpenheuvel. De grootwarenhuizen, scholen, cultureel centrum, kledingwinkels en restaurants liggen vlakbij. Met de wagen rijdt u vlot naar Diest, Aarschot en Leuven of neemt u vlakbij de E314.

Meer info? kelly@geel-blauw.be of 0498/43 21 84
Lees meer Verberg